تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 642
بازدید هفته : 2857
بازدید ماه : 5135
بازدید کل : 184481
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::6خوردنی مفید برای تقویت چشم::::...
بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند که این مشکلات میتوانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.
این بیماری ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم ها ایجاد می شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می توانند احتمال ابتلا به بیماری های مزمن چشمی را کاهش دهند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛ریدرز دایجست اظهارکرد:در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیم غذایی حاوی ویتامین ث و ای، بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می تواند از بیماری های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند. برخی از خوردنی های مفید در این زمینه عبارتند از:
- کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
- ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماری های مزمن چشمی موثر است.
- اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلی گرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث می شود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
- بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
- تخم مرغ: یکی از سالم ترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین، ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامین ها توصیه می شود.
- پرتقال: این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت های چشم کمک می کند. علاوه بر این، مصرف ویتامین ث باعث می شود تا دیگر آنتی اکسیدان ها همچون ویتامین ای در چشم ها تولید شوند.
نظرات شما عزیزان: